Reklameflag til løb

Reklameflag til løb

Skab blikfang til årets motionsløb – firmaflag med logo 

Mange virksomheder lader deres medarbejdere deltage i motionsløb og stafetter rundt omkring i Danmark, da det er en god og effektiv måde at brande sig på. For at jeres virksomhed får mest muligt ud af årets events, er det vigtigt at vise jeres tilstedeværelse – dét kan LH Concept hjælpe med.

Vi kan hjælpe med hurtig fremstilling af reklameflag med logo i høj kvalitet. Et flot reklameflag til løb viser tydeligt jeres virksomheds tilstedeværelse og øger synligheden på lang afstand, uanset om I skal deltage i DHL stafetten, Eremitageløbet, Oringeløbet eller måske endda et cykelløb. Vi kan fremstille alle typer flag med jeres firmalogo på, så I kan skille jer ud fra de andre deltagende.

Udover traditionelle logoflag leverer vi også andre produkttyper, der alle egner sig godt til udendørs reklame: 

  • Beachflag: kan laves med både enkeltsidet eller dobbeltsidet tryk.
  • Bannere: tryk på stof eller pvc.
  • Roll-ups: leveres i en smart taske, der gør dem nemme at tage med på farten.

Vi kan også levere løbe- og cykeltøj i god kvalitet med jeres virksomheds logo – få mere information her. 

Reklameflag til løb – god branding, der ikke koster en formue 

Med et reklameflag til firmaløb skaber I fokus omkring jeres virksomhed på en meget synlig måde, da både deltagere og tilskuere vil lægge mærke til jeres logo. Flag med firmalogo til diverse løbeevents er således effektiv branding. Produkterne leveres i så god kvalitet, at de kan bruges igen og igen – også til andre typer events både inde og ude. I vil dermed kunne præsentere jeres virksomhed med en professionel, synlig og miljøvenlig form for reklame til billige penge.

LH Concept sikrer, at jeres reklameflag til løb er af den bedste kvalitet, og lige som I ønsker i design, størrelse og farve. Derudover sørger vi for, at jeres reklameflag til løb bliver fremstillet til formålet, så de kan tåle at være ude i alt slags vejr hele året rundt.

Få god og erfaren rådgivning samt et uforpligtende tilbud hos LH Concept 

LH Concept har mere end 30 års erfaring i den grafiske branche – vi kan med garanti levere jeres reklameflag til løb, så det er jeres logo, der skaber blikfang. Derudover kan vi levere alt andet tryk, I har brug for til et løbeevent. Det kan være alt fra løbetøj med tryk til visitkort, stofnet eller kuglepenne med logo.

Ønsker I at modtage et konkret tilbud, kan I skrive til os via mail lhn@lhconcept.dk eller i kontaktformularen nederst på siden. Vi udarbejder et attraktivt tilbud til jer, og kontakter jer hurtigst muligt.

Hvis I er i tvivl om, hvad I skal bruge til formålet, deler vi gerne vores viden og erfaring med jer. Ring til os i dag og få en god snak om, hvad der er det rigtige produkt for jeres virksomhed. Vi kan kontaktes på telefon 31 54 10 03.