REKLAMEGAVER

Reklamegaver 

Firmagaver med tryk til kunder og medarbejdere 

Gør indtryk på jeres kunder og medarbejdere med flotte reklamegaver. Reklameartikler med logo er et effektivt markedsføringsværktøj, da det bl.a. bidrager til at øge kendskabet til jeres virksomhed. Endnu en fordel er, at reklamegaver skaber relationer mellem giver og modtager. LH Concept tilbyder merchandise, der efterlader et vedvarende og professionelt udtryk, uanset hvem de heldige modtagere er.

Reklamegaver med logo og tryk  

Kuglepenne er den mest populære firmagave med logo, da det er en gave alle kan finde nyttig, uanset branche. Den kan desuden anvendes af modtageren mange gange, hvilket betyder, at jeres virksomheds logo ofte vil blive vist. Det betyder, at denne type gave er effektiv markedsføring, der ikke koster en fordel.

LH Concept leverer kuglepenne med tryk eller gravering i flere prisniveauer. Vi kan rådgive jer om, hvilken model I bør vælge, det afhænger af jeres ønske om kvalitet, budget og målgruppe. Vi vil dog påpege, at både I og jeres modtagere vil værdsætte en god kuglepen i høj kvalitet, da den vil virke længe – og dermed ikke gå lige så let i stykker som en dårlig og billig kuglepen. Dét at give en god kuglepen er mere end blot en flot gestus, det sender også et stærkt signal om jeres virksomhed.

Vi leverer meget mere end tryk og gravering på kuglepenne. Blandt andet kan nævnes følgende ideer til reklamegaver med tryk, gravering eller broderi:

  • Krus
  • Glas
  • Håndklæder
  • Forklæder
  • USB stick
  • Revisorposer
  • Muleposer
  • Paraplyer

Læs meget mere om muligheden for tryk eller brodering på profilbeklædning her.

LH Concept leverer alt indenfor reklamegaver 

Uanset hvilken reklamegave, der passer bedst til lejligheden, skal vi nok finde den i fællesskab. Når I handler med LH Concept, samarbejder I med fagfolk, der har mere end 30 års erfaring i den grafiske branche. Det betyder, at I undgår de fejl, der kan ske, hvis I bestiller standart tryksager online. Hos os vil I altid blive vejledt, så produkterne bliver, som I forventer. Med vores rådgivning undgår I desuden at tilkøbe unødvendige produkter eller for store leverancer.  

Kontakt os for et uforpligtende tilbud 

LH Concept leverer altid reklamegaver hurtigt og præcist – i mange tilfælde kan vi endda levere hurtigere end, hvis I bestiller tryksager online.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på reklamegaver. I kan kontakte os via mail lhn@lhconcept.dk eller i kontaktformularen nederst på siden. Vi udarbejder et attraktivt tilbud til jer, og kontakter jer hurtigst muligt. I er også velkomne til at ringe til os for gode råd og vejledning på telefon 31 54 10 03.